Sponsoraftale støtter unge teknologitalenter

DBI Plastics bliver hovedsponsor for Stenlille Skoles First LEGO League-hold, Stenlille Stars, som er på vej til de europæiske First LEGO League-turnering i Aarhus den 25.-28. maj.

Fabrikschef Claus Christensen fra DBI Plastics siger:

– First LEGO League er et rigtig godt projekt, der kan være med til at forme samfundet i fremtiden og give de unge lyst til at arbejde med teknologi og science. I vores virksomhed har vi brug for unge mennesker, som vil arbejde med teknologi, så for os er det en mulighed for at være med til at præge vores kommende arbejdskraft.

– Samtidig er det vigtigt for os, at støtte børn og unge i vores lokalområde. Så her er Stenlille Stars et oplagt valg. Jeg er imponeret over det projekt, de unge mennesker arbejder med. De arbejder på et højt plan med en spændende teknologisk løsning, siger Claus Christensen.

Også Ung Sorø har meldt sig som sponsor for stjerneholdet i Stenlille. Souschef Camilla Ledsgaard Jensen siger:

– I Ung Sorø er vi optagede af alt, der har med unge mennesker at gøre. Samtidig er Sorø Kommune jo en sciencekommune, og det er en udvikling, vi gerne vil støtte op om, lige som vi gerne vil støtte op om de unge menneskers læring. Derfor har vi valgt at blive sponsor for Stenlille Skoles First LEGO League-hold. Vi ønsker dem alt muligt held og lykke til mesterskaberne i Aarhus.

Om First LEGO League og Stenlille Stars
Stenlille Stars deltager i det europæiske First LEGO League-mesterskab i Aarhus den 25.-28. maj. Her skal de dyste med flere end 1000 unge fra hele verden i bl.a. robot-programmering, teknologi og formidling.

Konkurrencens tema er forholdet mellem mennesker og dyr, og Stenlille Stars har udviklet en teknologi til blodprøvetagning af vilde dyr, fx hjorte og ræve. Teknologien kan fx bruges til sygdomsbekæmpelse eller kortlægning af epidemier.

Både DBI Plastics og Ung Sorø støtter holdet med 5000 kr.

Claus Christensen, fabrikschef DBI (tv), Hans Hellstrøm Henningsen, direktør DBI (midt), Anders Olsen, lærer Stenlille Skole, Stenlille Stars