“You load sixteen tons, what do you get. Another day older and deeper in debt”, synger Johnny Cash i sangen, der skriver sin historie tilbage til 1946. Dennis Lydom har et indgående kendskab til Cash, som frontfigur i Johnny Horsepower, det danske band der kommer tættest på en koncert med ‘The Man in Black’. Mange kender bandet fra scener i Sorø og omegn, men hvad du måske ikke ved er, at Dennis Lydom har et ‘day job’ som fysioterapeut med speciale i ergonomi.

Dit Sorøs fotograf fik forleden lov at følge Dennis Lydom på arbejde i en af de situationer, de fleste kender indgående; arbejdet ved skærmen. Det er ikke 16 tons, der løftes her, men mindre kan også gøre det. Heldigvis ved vi – eller fysioterapeuter som Dennis Lydom ved – en masse om, hvordan man forebygger arbejdsskader.

Fra Virksomhedsfyssens hjemsted på Midtsjælland kører Dennis Lydom ud til private og kommunale arbejdspladser i hele landet. De får rådgivning og undervisning – i grupper og på individuel basis – som medvirker til at skabe vækst for virksomheden samt kvalitet og trivsel i arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Læs mere om Virksomhedsfyssen eller følg virksomheden på Facebook.