Gymnastikshow hylder diversiteten i dansk gymnastik
Sidste år dukkede et nyt gymnastikshow op i Brøndbyhallen. Og i år vender det tilbage. Navnet er GymnastikKabalen, hvor sjællandske topgymnaster fra mange forskellige gymnastik-discipliner gør det stort anlagte gymnastikshow til en ganske særlig oplevelse.

Foto: Sorø Gymnastikefterskole

På programmet er blandt andet Landsholdet i Power Tumbling, der kommer med flotte resultater fra både EM og VM, Motus Teeterboard, som vi kender fra ”Danmark har Talent”, hvor de seje drenge på vippen viser vilde akrobatiske øvelser, og Elevholdene fra de to arrangører bag, nemlig Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole, der hver kommer med en tempofyldt og seværdig opvisning i et imponerende fællesskab med de over 170 elever fra hver efterskole. Igen i år er freestylerapperen Klaskefar, der vandt MC´s Fight Night 2014, desuden klar til at guide publikum gennem showet med lækre rim og finurlige ordspil.

Ud af de små haller og ind i det store show
Formålet med GymnastikKabalen er at eksponere diversiteten i dansk gymnastik og ikke mindst at tage de traditionelle gymnastikopvisninger ud af de små haller og sætte dem ind i nye, større rammer.

”Vi vil med GymnastikKabalen gerne sætte fokus på gymnastikken på Sjælland, fordi der er så utrolig meget talent at byde på, slår Johannes Juulsgaard, der er gymnastikansvarlig på Sorø Gymnastikefterskole, fast og understreger, at det i lige så høj grad handler om at vise mangfoldigheden inden for gymnastikkens verden, lige fra talentfulde børn til garvede landsholdsgymnaster:

”Normalt ser vi alle disse gymnaster hver for sig til hver deres opvisning ude i de mindre haller. Til GymnastikKabalen samler vi en række af de dygtigste og præsenterer dem samlet i et kæmpe show, og jeg kan garantere, at det bliver et underholdende og seværdigt et af slagsen”, slutter Johannes Juulsgaard.

GymnastikKabalen afholdes lørdag den 1. april kl. 15.00 i Brøndbyhallen. Billetter koster 160,- kr. for voksne og 80,- kr. for børn og kan købes via hjemmesiden www.gymnastikkabalen.dk.