Er du medlem hos Comwell Club? Det spørgsmål stilles af Comwell Hotels (Sorø)

Hvis ja, så vil du få en mail på din fødselsdag med en “voucher” til gratis morgenmad eller kaffe og kage for 2 personer på et valgfrit Comwell-hotel samt AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Spørgsmålet er så også: Har de din rigtige fødselsdato? Tjek det her.  Er du endnu ikke medlem af Comwell Club, så skriv dig op til en masse lækre fordele her.

Tilbuddet gælder 14 dage fra din fødselsdag. Der tages forbehold for udsolgte datoer og tidspunkter. Der kan kun registreres én fødselsdag pr. profil/mailadresse.

Bliv forkælet på din fødselsdag

Hvem skal du dele din fødselsdagsgave med? ??Som Comwell Club medlem får du en mail på din fødselsdag med en voucher til gratis morgenmad eller kaffe og kage for 2 personer på et valgfrit Comwell hotel samt AC Hotel Bella Sky Copenhagen.Har vi din rigtige fødselsdato? Tjek det her: bit.ly/comwellclubEr du endnu ikke medlem af Comwell Club, så sign up til en masse lækre fordele her: http://bit.ly/comwellclubsignup_Tilbuddet gælder 14 dage fra din fødselsdag. Der tages forbehold for udsolgte datoer og tidspunkter. Der kan kun registreres én fødselsdag pr. profil/mailadresse.

Opslået af Comwell Hotels på 20. februar 2017