Borgmester Gert Jørgensen genvalgt som borgmesterkandidat

De Konservative valgte Gert Jørgensen som partiets borgmesterkandidat til KV17 ved gårsdagens generalforsamling.

Gert Jørgensen

Som kommunens politiske og økonomiske overhoved må opgaven siges at være løst til et stort 12-tal med Gert Jørgensen som borgmester i den forgangne del af byrådsperiode, udtaler De Konservatives vælgerforeningsformand Christen Galsgaard. Derfor blev det et suverænt enstemmigt valg.

Gert har stået i spidsen for kommunen i en meget svær periode, hvor kommunens økonomi skulle bringes i balance efter historiske uregelmæssigheder og stigende gældsætning, fortsætter Christen Galsgaard.

Der er endvidere gennemført udviklings- og væksttiltag til gavn for hele kommunen. Fremtiden for kommunen ser nu meget lys ud. Helhedsplanerne er godt i gang, arbejdsløsheden er historisk lav, indbyggertallet er rekordhøjt, fødselstallet stiger, og vi bor i Sjællands mest erhvervsvenlige kommune. Herudover går det fremad for rigtig mange konservative mærkesager. Ja – jeg kan blive ved. Sorø Kommune har ingen bedre borgmesterkandidat end Gert Jørgensen.

Jeg er rigtig glad for vælgerforeningens store opbakning. Det har ikke altid været lige nemt at efterfølge en bykonge gennem 24 år. Jeg har gjort mit bedste og forsøgt at komme hele vejen rundt i vores kommune. Det er et fantastisk job, og jeg tager gerne en periode mere, siger Gert Jørgensen og fortsætter: Det har været vigtigt for mig, at byrådet har kunnet sætte Sorø Kommune på landkortet. Der er skabt arbejdspladser og dermed mulighed for bosætning, som til sidst er afgørende for, at vi kan øge vores velfærd i vores fantastiske kommune.

På generalforsamlingen blev regnskabet for 2016 godkendt. Til bestyrelsen var der genvalg af formand Christen Galsgaard og næstformand Mette Skjoldan, samt Eva Sell og Gert Kuhn Iversen. Nyvalgt blev Kristian Egebæk, Jesper Danhøj og Magnus Jørgensen for det næste foreningsår.

Bestyrelsen konstituerede sig således:

Christen Galsgaard, Formand
Mette Skjoldan, Næstformand
Jesper Danhøj, Kasserer
Gert Kuhn Iversen, Sekretær
Kristian Egebæk, WEB ansvarlig
Magnus Jørgensen, Sociale medier
Eva Sell, Mødeansvarlig