Kongesalen på Hotel Postgaarden i Storgade pulserer af liv og glade dage igen. Hotellets direktør, René de la Cruz, har sat et visionært mål, at der skal være mindst ét arrangement om måneden – vel og mærke et åbent musik arrangement.

“Vi kommer bare ikke udenom, at vi har det største og bedste lokale i byen, og så endda i midtbyen. Når vi anvender både Dronning og Kongesal, har vi plads til knap 200 gæster siddende ved borde med god plads. Det er en fantastisk kapacitet og den skal bruges, og herudover er der bygget en stor åben bar i Dronningsalen, som kan betjene gæsterne med kolde drikke”, fortæller René de la Cruz.

Næste koncert: Dire Straits tribute
“De arrangementer vi laver er alt fra rock, pop og jazz – vores koncept er nu færdigbygget, og hver gang serverer vi en lækker buffet med 2 forretter, 5 stegeretter og masser af tilbehør – lave priser på arrangementet og i baren, så kan alle være med – det er meget sjovere for alle parter.”

Postgaardens næste musikarrangement er med Money For Nothing – et Dire Straits tribute band, som leverer musikken i topklasse. Det sker den 11. februar.
Alle arrangementerne kan du finde på Postgaardens Facebookside eller på www.billetten.dk hvor du kan købe billetter online.

Stærke bånd til musikaktører
“Min plan for musikarrangementerne er at få Postgaarden til at fremstå som et aktivt spillested, med god plads og styr på tingene. Det er noget som kommer både musikere og gæster til glæde”, fortæller René de la Cruz.

“Der er et bredt samarbejde med dygtige aktører på musikerfronten, og jeg vil gerne fremhæve Allan Aistrup, som har stået i spidsen for flere jazzarrangementer, og Jørgen Billing, som netop er aktuel med bogen om Sorø rock. Jørgen Billing har også lavet et par arrangementer til Postgaarden og er igen på den 4. marts med Rock på Postgaarden, et arrangement med to bands samme aften.”

Ideer modtages med kyshånd
“Hvis man sidder med en brandgod ide til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte mig – jeg er nok lidt kendt for at være mere en original end en kopi. Jeg ”tør” godt prøve de gode ideer af, hvis de ikke er helt ude i skoven,” siger René de la Cruz.

“Vi laver også arrangementer for andre i de store sale, og har mange datoer booket til alt fra lancier til gallamiddage. Så hvis du lige mangler lokalet til den næste fest/arrangement og plads til 200 gæster, så klarer vi også den, og vores dygtige køkken sammensætter menuer og drikke ud fra ethvert ønske.”

En god gammel tradition genskabes
René de la Cruz, direktør og køkkenchef, overtog Postgaarden den 1. marts 2016 med det klare mål for øje at (gen)skabe en restaurant med fokus på lokalbefolkningen. I dag tilbyder restaurant Holberg et meget bredt menukort med mange muligheder indenfor burgere, take away og steak ud over frisk fisk og frokoståbent.

Hotel Postgaarden danner rammer om private fester som fødselsdage, bryllup og mindesamvær – lokalerne kan rumme fra 10 til 200 personer.

Mimmerlund kommer til at køre med et nyt koncept fra foråret 2017, men René de la Cruz vil endnu ikke løfte sløret for hvad det bliver.