Julekoncert med fællessang i Slaglille kirke søndag den 18. december 2016
Den 4. søndag i advent var dagen, hvor Margit Nielsen på menighedsrådenes vegne kunne byde velkommen til Mikkels kvartet med pianist Victoria Larsen ved tangenterne.

Mikkels kvartet består af 4 syngende herrer, alle med tilknytning til Sct. Mikkels kirke i Slagelse. Sognepræsterne Ole Grabas og Poul Damsgaard samt kirkesangerne Kaj Jochumsen og Ivan Jensen.

Ole Grabas introducerede numrene som ledte os gennem et flot repertoire med alt fra julesalmer, ukrainsk julesang, engelske christmas carols og amerikanske julesange. Indimellem var der indlagt 4 fællessalmer.

Julenissen var også med denne aften. Under den skønne christmas carols sang ”Away in a manger” snuppede han lige strømmen til pianoet, og mens graver Connie fixede det lille problem på bedste vis så blev der sunget fællessang, mens pianist Victoria kunne tage sig en ufrivillig pause.

Programmet kunne genoptages og blandt de mange sange og salmer kan bl. A. nævnes ”en prægtig gave” med melodi af Oskar Klitgaard og tekst af en af aftenens sangere, Ole Grabas. Sidst i programmet gav hver af de fire sangere en solosang inden de i fællesskab sluttede af med ”glade jul dejlige jul”. Så gav vi os alle en fællessang samt selvfølgelig også et ekstranummer. Det var en hyggelig og aften med godt besøg og dejlig underholdning af de fire herrer og en skøn pianist.