Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise har modtaget triple-A vurderingen fra Bisnode, som er en af Europas førende leverandører af digital forretningsinformation. Kun 2,5 % danske virksomheder har opnået disse 3 gange A, der er udtryk for højeste kreditværdighed.

“Jeg må sige det, som det er, jeg er pave stolt”, siger Carsten Nøhr Andersen, der har fem års erfaring som tømrermester.

Carsten Nøhr Andersen har boet i Sorø siden 2007, og med tiden er der kommet stadig flere soranere i kundekartoteket. Oprindeligt blev firmaet stiftet i Slagelse med en kompagnon, som Carsten siden købte ud.

Firmaet tilbyder renoveringer og reparationsarbejde, ikke mindst døre og vinduer. Det er både parcelhuse og store bygninger, der bliver renoveret af tømrerfirmaet i Sorø. Carsten Nøhr Andersen har blandt andet løst opgaver for Nationalbanken, DR-byen og Lundbeck, og selvom der er gode penge at tjene i hovedstaden, foretrækker tømrermesteren lokale opgaver i og omkring de to sjællandske nabobyer.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Carsten
Carsten Nøhr Andersen
Hurra for S-T-E.dk
Hurra for S-T-E.dk