AU2REP er et bilværksted, som har ganske få år på bagen. De laver alle slags biler til private og erhverv. Ejerne Kenneth og Mick, som er to unge og dygtige mekanikere, har i deres lille virksomhed formået at skabe et hyggeligt og trygt miljø for deres kunder, hvor kunden bliver guidet trygt og sikkert i gennem deres bilproblemer. Det fortæller Claus Kranker Jensen, der har sendt denne anbefaling til Dit Sorø:

“Mine erfaringer som kunde de seneste 1,5 år er yderst tilfredsstillende. Kenneth og Mick kender deres kunder og deres biler bedre end nogen anden mekaniker jeg tidligere har oplevet. Og jeg har fået lavet biler mange steder. Tidligere rodede jeg selv med mine biler for at spare penge. Det gør jeg ikke mere, for jeg har overladet alle mine bilbekymringer til AU2REP, og i dag kan jeg koncentrere mig 100% om mit eget arbejde. Det kan godt betale sig, at lade professionelle mekanikere klare arbejde og her er Kenneth og Mick de bedste på Midtsjælland efter min mening”, fortæller Claus Kranker Jensen, der er Finance Manager hos Momentum Gruppen A/S, Roskilde.

“Jeg er super glad for, at de har deres virksomhed her i Sorø. Jeg håber at mange vil lægge vejen forbi dem, for det er det er det hele værd. AU2REP står for kvantitet, kvalitet, venlig og professionel kundeservice, faglig kompetente, gennemskuelighed, prisbevidst og sidst men ikke mindst tryghed. Trygheden kommer sig af, at du er blevet serviceret efter alle kunstens regler og det er lige AU2REP mestrer”, skriver den tilfredse kunde.

au2rep