Michael Vibe-Hastrup er igang med en livsstilsændring, da han i december 2015 vejede over 200 kg. Han søger nu sponsorer til at gennemføre triathlon.

Michael fortæller:

michael-foer-efterMine knæ gav efter, og jeg måtte stoppe på mit arbejde. Jeg har taget skeen i den anden hånd. Lagt kost om. Dyrker motion 4-5 gange om ugen. Har tabt over 55 kg indtil videre.

Jeg er begyndt at dyrke Triathlon som et led i min motion, og som en motivation for at fortsætte mit vægttab og vej mod et sundt liv. Da jeg først lige er begyndt at arbejde igen, er pengene små, og derfor søger jeg dedikerede sponsorer, som kan hjælpe mig med at udleve min drøm om at gennemføre et løb til et stævne. Det skal gerne blive til flere deltagelser, så jeg kan blive i den sunde bane.

Jeg søger sponsorer med følgende værdier:
Ærlighed
Varme
Ægthed
Dedikation
Motivation
Empati
Hjælpe andre

Har du ovenikøbet noget at gøre med sund mad, ernæring, sundhed i det hel taget, sportstøj og udstyr eller andet i den boldgade, er det bare et plus. Uanset erhverv, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail vibehastrup@hotmail.com eller telefon 21605099.

Du kan også indbetale et beløb på mobilepay. Alle beløb tages imod med kyshånd. Bare husk at skrive triatlon når du indbetaler

Så vil jeg meget gerne sende et oplæg til en aftale og præsentere mine ideer om et samarbejde.

De kan være:
Logo på udstyr
Foredrag om livsstilsændring
Eksponering på Facebook og andre medier
Jeg mangler udstyr for ca 15000 kr på nuværende tidspunkt.
Jeg ser frem til at høre fra dig eller din virksomhed

Læs mere på Michaels Facebookside