Fra 24. oktober er der ”God Stil” i Røde Kors’ Genbrugsbutikker
Denne dag udkommer magasinet ”Stil”, som du kan hente gratis i Sorøs to genbrugsbutikker: Møbelbutikken på Industrivej 7 og Tøjbutikken på Storgade 14.

Magasinet byder på inspiration til din genbrugsstil, når Birgitte Hjort Sørensen, Jesper Nøddesbo, Stephania Potalivo, Mathilde Gøhler og Natalie Madueno poserer foran kameraet. Siden 2014 har Røde Kors udgivet det eksklusive genbrugsmodemagasin Stil. Hvert år har kendte danske personligheder, stylister og fotografer doneret dem selv og deres tid for, at magasinet kunne blive til virkelighed.

Det er ikke blot Røde Kors’ arbejde, der giver kendte danskere lyst til at stille op til magasinet Stil. Genbrug er en passion, en jagt efter noget, der fortæller den helt rigtige historie. Men genbrug er også mere end det. At gå i genbrugstøj handler også om at sætte danskernes tøjforbrug på dagsordenen:

”Jo mere det kan være i forbrugernes bevidsthed, at man sagtens kan have god stil og samtidigt have omtanke for miljøet, jo lettere er det for både virksomheder og politikere at gennemføre genbrugstiltag. I sidste ende vil det altid handle om, hvad der sælger, og hvis vi som forbrugere også føler et ansvar – så tror jeg, vi kan komme langt,” fortæller Birgitte Hjort Sørensen.

Foruden modebilleder er der i årets udgave af Stil særligt fokus på møbler og nips. Gennem forskellige kunstneriske billedserier inspirerer Røde Kors til, hvordan man kan gøre genbrugsfund til en del af indretningen derhjemme.

I møbelbutikken krydres God Stil Kampagnen med besøg den 4. november af indretningsrådgiver Mette Skjoldan, som denne dag giver gratis råd om anvendelse af genbrugsting i dit hjem.

bh

bh2

bh3

Billederne af Birgitte Hjort er taget af fotografen Sune Czajkowski.