Lørdag den 31. december har Støvlet Katrines Hus nytårsmenuen klar til dig. 

Forret: Cremet gulerodssuppe med syltet gulerod, sprøde gulerods chips og røget kammusling

Mellemret: Kold pocheret Vesterhavstorsk. Serveret med tern af syltet agurk, blåmusling-sauce på økologisk fløde skilt med grøn dildolie, toppet med frisk dild.

Hovedret: Stegt oksemørbrad. Med grøn pure på selleri og persille, hø-bagt selleri, sprøde sellerichips, Pommes Anna, syltede tyttebær og kraftig trøffelsauce.

Dessert: Luftig mynte parfait, cremet mørk chokolade panna cotta, syrlig blomme coulis, farinsyltede blommer, crumble på karamelliseret havre og krystalliseret hvid chokolade.

Pris pr. person 4 retter Kr. 445,-

Bestil via hjemmesiden eller på reservation@stovletkatrineshus.dk eller tlf. 57835080. Menuen kan afhentes mellem 12.00 og 16.00 d. 31. december 2016.

Se alle billederne her. 

Støvlet Katrines Hus