Fra de helt små til de helt store, borgmesteren og massevis af glæde og latter. Sorø Skovbørnehave fejrede fødselsdag.

Torsdag fejrede Sorø Skovbørnehave deres 25 års fødselsdag og det blev gjort med manér. Ansigtsmaling, popcorn, brændte skumfidusser, kagemand, saftevand, legetøj, kunstudstilling med egne værker fra skoven og meget mere. Duften var fabelfantastisk og lyden af så mange glæde mennesker, der talte og grinte, kunne kun få smilet frem hos enhver der gik forbi eller kiggede ind.

Da Dit Sorø kiggede forbi, var borgmester Gert Jørgensen netop på vej hjem fra børnehaven, og det havde vist været lidt af en opgave, da han skulle offentliggøre ‘kunstudstillingen’ – for der var ingen saks til at klippe den røde snor over. Formanden fra forældrebestyrelsen, Chrisian Mosdal fortalte (med et bredt smil): “Vi ledte simpelthen i alle skuffer, men det eneste vi kunne finde var metervis af snor. Vi fik løst problemet, så borgmesteren kunne udfører sin opgave, men det var til stor morskab for alle forældre og bedsteforældre at saksen gemte sig – netop hos os”. Christian fortalte endvidere, at der havde været ca. 200 gæster forbi.

Dit Sorø talte kort med stedfortræder Lene Kilde, og hun var en meget glad dame. “Det har simpelthen været en helt fantastisk dag herude”.

Se alle billederne her.