Sorø Gymnastik Forenings minipiger – Team Melina – deltog den 28. juni i GymDanmarks Opvisningsdag i Tivoli. Holdet var udtaget til Opvisningsdagen på baggrund af den flotte placering ved DM i Æstetisk Gymnastik, hvor holdet fik sølvmedaljer, og således er det andet bedste hold i sin kategori Mini 8-10 år.

Pigerne havde en dejlig dag i Tivoli, hvor de oplevede at stå på den store Scene – Plænen – og optræde for et stort og medlevende publikum. Desuden var der masser af tid til at suse rundt i Tivoli med Tur-pas, og det blev til rigtig mange ture i bl.a. Rutschebanen i det dejlige vejr.

Desuden deltog flere af Sorø Gymnastik Forenings piger i dysten om at holde en Y-balance i længst tid, og vinderen af denne konkurrence blev Helena Jensen, der løb af med præmien – et årskort til Tivoli ! Flot af Sorø-gymnasten i et meget stærkt felt af både rytme- og springgymnaster fra hele Danmark.

Sorø Gymnastik holder nu sommerferie for alle hold, og starter op igen i august. Programmet for den kommende sæson vil komme på foreningens hjemmeside i løbet af juli måned.

Fra Tivoli Team Melina
Team Melina i Tivoli
Helena med sin præmie - et årskort til Tivoli
Helena med sin præmie – et årskort til Tivoli