Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 23-29. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-soroe.dk

SPRITBILISTER
Det var i en rutinekontrol, at politiet torsdag klokken 13.30 standsede en 27-årig mand fra Sorø, der kom kørende på Slagelsevej i Sorø i sin bil. Det viste sig, at den 27-årige var frakendt kørekortet, og at han flere gange tidligere var standset af politiet og sigtet for samme forseelse. Den 27-årige blev sigtet for endnu en gang at have kørt i frakendelsestiden, og på grund af de tidligere sager blev hans bil beslaglagt på stedet. Under visitationen fandt betjentene en peberspray, og den 27-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

To mænd sidder aktuelt anholdt og venter på at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag. De blev begge to anholdt, efter at politiet standsede dem på Slagelsevej ved Vallensved klokken 14.45. De blev standset i en Toyota, der var set i forbindelse med et indbrud i et hus på Skælskør Landevej i Nyrup kort forinden, og politibetjentene fandt da også flere tyvekoster i bilen. Der er tale om en 39-årig mand fra Valby og en 30-årig mand fra Roskilde, og det viste sig, at Toyotaen var meldt stjålet den 7. juni 2016 i Slangerup. Politiet anmoder om, at de to mænd varetægtsfængsles, mens sagerne efterforskes.

HÆNDELSER

SORØ: Rambuktyveri i Storgade

Guldsmedeforretningen Fred. Jensen og Søn i Storgade i Sorø var tirsdag klokken 1.44 udsat for et rambuktyveri. Ukendte gerningsmænd kørte en traktor med frontlæsser ind i facaden, hvorefter de stjal nogle bakker med vielsesringe og forsvandt fra gerningsstedet i en mindre bil, måske en Ford Fiesta. Vidner har fortalt, at der var fire gerningsmænd, og politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Stenlille Syrenvej Hus Torsdag klokken 21.30 – mandag klokken 14 Ikke umiddelbart stjålet noget
Sorø Asser Riigsvej Hus Onsdag klokken 08.00 – fredag klokken 18.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Dianalund Nygårdsvej Landejendom Lørdag klokken 09.00 – 21.30 Ipad, digitalkamera af mærket Canon, Macbook og salonriffel.
Stenlille Blommehaven Hus Torsdag klokken 19.00 – fredag klokken 05.00 Armbåndsur, smykker, vin og kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Ringstedvej Klokken 11.15-14 Fem biler standset og kontrolleret: Tre blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for at bruge håndholdt mobil. En blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Haverupvej Klokken 12.15-12.45 Laser – bestilt færdselskontrol 3 50 km/t