Ved Klovneløbet i forrige weekend mødte Dit Sorø fotografen Daniel de la Cruz, som er den officielle fotograf ved Klovneløb Sorø.Fotograf Daniel De La Cruz, indehaver af www.dafotograf.dk

Han kommer oprindelig fra Peru, hvor han har uddannet sig som tv-fotograf og arbejdede for forskellige tv-stationer i Lima. For Daniel er billeder en måde at fortælle en historie på. Uden ord beskriver billeder ofte bedre end noget andet følelser, stemninger og små eller store historier.

Den tilgang så man meget tydeligt ved løbet. Der var ikke den position han ikke indtog, bare for at få ‘det helt rigtige billede’. Som Daniel selv siger det: Det handler ikke kun om at trykke på knappen og tage et godt billede. Jeg vil gerne være sikker på, at få de rigtige.

Skal du bruge en fotograf til bryllup, portrætter, børn m.m. kan du læse mere på Daniel de la Cruz’ hjemmeside www.dafotograf.dk eller facebooksiden Dafotograf.dk. Daniel tager både billeder i fotostudio og udenfor, eller han kommer hjem til dig og tager billederne efter behov.

Klovneløb indsendt af Jesper Thomsen Klovneløb 2016 Klovneløb 2016 Klovneløb 2016