Af Johannes Lundstrøm

Julebord og juletræ
Kø ved frokostbuffeten i det julepyntede Parnashus

Søndag den 6. december 2015 var der fuldt hus til en lækker frokost med svingende jazz leveret af Maiken og Fjeldtetten.

Vejrguderne blæste os et stykke, og det samme gjorde Maiken og Fjeldtetten, dog på en positiv måde, forstås, da vi i et fyldt Parnashus havde indtaget en lækker traditionel dansk julefrokost.

Min første tanke, da vi trådte ind i lokalet var, at det her går ikke godt. Hårdt epoxylakeret betongulv med hårde vægge og mange vinduer. Det må give en problematisk akustik. Det mente vores søn nu ikke. Han havde noteret sig, at det øverste af væggene og loftet var beklædt med træbeton, og han fik ret.

Akustikken er simpelthen perfekt – i hvert fald når lokalet er fyldt med publikum, så det var en sand nydelse at lytte til en sprudlende veloplagt Maiken og de ikke mindre veloplagte seks musikere med Mogens Fjeldsøe ved trommerne.

De som ikke havde sikret sig plads og heller ikke kender Maiken og Fjeldtetten kan opleve dem i ’Take the ”A” Train’, som var et af de mange numre vi, der var til stede blev underholdt med, hvis de klikker ind på dette link; https://www.youtube.com/watch?v=_sVNXjFDWZQ.

Om Parnashuset vil jeg sige, at når de får dekoreret rummet og sat skilte på dørene til toiletterne bliver det alle tiders hyggelige sted for en udflugt. Tillykke med det, Sorø.

 

Julestemning
Juletræ, julebord og festlig stemning

 

Juleswing
Det swingede med Maiken og hendes Fjeldtetter

 

Julenissen Majken
Maikens sprudlende humør smittede alle i det fyldte lokale