aarskortHer er en god julegaveidé. Og en mulighed for også at forkæle sig selv med fordybelse og oplevelser på Ludvig Holberg Museet. Tersløsegaard tilbyder nu årskort for hele 2016.

Kortet er personligt og giver fri adgang til alle de koncerter, komedier, foredrag og andre begivenheder, der arrangeres i løbet af den kommende sæson. Samt til lige så mange museumsbesøg i Holbergs mindestuer, man lyster (i museets åbningstider). Kortet koster 300 kr. en gang for alle. Så er et helt års oplevelser på Tersløsegaard betalt. Ovenikøbet vil kortholderne få udleveret et eksemplar af det smukke årsskrift, som udgives på Forlaget Vandkunsten.

Årskort bestilles på post@tersloesegaard.dk med oplysning om navn og postadresse på kortholder. Kvittering for bestillingen fremsendes sammen med oplysning om Tersløsegaards bankkonto, hvortil betalingen skal anvises. Når betalingen er registreret, fremstilles de ønskede kort i lommeformat (76 x 100 mm) i lamineret plast og sendes med B-post til ihændehaveren.