Onsdag den 26. august inviterer Sorø Erhverv til netværksmøde for lokale erhvervsdrivende. Mødet foregår på Orebo Træindustri, og du kan blandt andet høre om virksomhedens internationale sællert – kagerullen. Ashley Brereton fra Sorø Reklame vil desuden fortælle om nudging, som er en fremstormende disciplin i grænsefeltet mellem reklame og adfærdsdesign. For hvorfor ER det egentlig, at vi mennesker har så svært ved at gøre alt det, som vi godt ved er fornuftigt og sundt? Og hvordan kan man bruge ny viden om hjernen til at styrke sin forretning eller påvirke sine kunders adfærd?

En af dem, du kan netværke med på mødet, er Jesper Risom fra Dansk Revision. Han er en af de stadigt flere lokale erhvervsfolk som tager sig tid til at deltage i Sorø Erhvervs netværksmøder.

– Møderne bliver holdt rundt omkring på virksomheder, så det er en lejlighed til at se nogle virksomheder, man ellers ikke får set. Det er spændende. Desuden lærer man jo de lokale erhvervsfolk at kende og får et lokalt netværk, hvilket også betyder, at man møder potentielle kunder. Det giver en synlighed for virksomheden at være med på netværksmødet, siger Jesper Risom.

Tid og sted
Mødet finder sted onsdag den 26. august kl. 8.15-9.45 på Orebo Træindustri, Orebovej 15, 4295 Stenlille. Tilmelding til erhverv@soroe.dk. Det koster 20 kroner at deltage.

nudging