Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2015-07-20 til 2015-07-28.

SPRITBILISTER
Tirsdag klokken 16.45 standsede politiet en 54-årig mand fra Fuglebjerg på Slagelsevej i Sorø i forbindelse med en færdselskontrol. Manden, som var kørende på en ulovlig knallert, blev skønnet beruset. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og sigtet for kørsel på ulovlig knallert.
Tirsdag klokken 18.15 standsede politiet en 44-årig mand fra Sorø, som kom kørende på knallert på Skælskørvej i Sorø, i forbindelse med en færdselskontrol. Manden blev skønnet beruset. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER
SORØ: Sigtet for tyveri af bil

2015-07-20 – En 17-årig pige fra Sorø blev søndag klokken 15.31 anholdt og sigtet for tyveri af en bil. Tyveriet skete på et tidspunkt i løbet af natten til søndag, og køreturen endte i en have på Sasserbrovej i Fjenneslev, hvor bilen var kørt ind i nogle træer og buske. Bilen var stjålet var Saxogade i Sorø, og det var vidneforklaringer der førte politiet på sporet af den 17-årige pige. Politiet har også haft afhørt en 20-årig mand fra Sorø, men det viste sig, at han ikke havde noget med tyveriet at gøre. Sigtelsen mod den 17-årige pige opretholdes.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Lucernevej Klokken 17.45-18.15 Bestilt færdselskontrol: ingen sager
Sorø Klokken 15.15-19.15 38 køretøjer standset og kontrolleret – fire sigtet for at køre på ulovlig knallert, to sigtet for spirituskørsel på knallert, en sigtet for manglende forsikring på knallert, en sigtet for uvirksom baglygte på knallert, syv sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen, seks sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon under kørsel, en sigtet for manglende syn af køretøjet og dermed fik nummerpladerne inddraget.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Ringstedvej Klokken 16.50-18.15 Laser 75 To 50 km/t Bestilt færdselskontrol: to sager om hastighedsovertrædelser