simon”Kvinder, Holberg – og mig” er den titel, Simon Rosenbaum har sat på sin optræden i Ludvig Holbergs stuer på Tersløsegaard søndag den 5. juli 2015 kl. 14. Der venter publikum halvanden times uforlignelig satire, musik, sang og sprogakrobatik, når den nu 89-årige entertainer, skuespiller og pianist gør sin entré.

Simon Rosenbaum har i mere end 60 år været på scenen i dansk showbizz med underholdning, revy, cabaret og musicals. Senest vakte han i efteråret 2014 jubel på et københavnsk teater med premieren på sin nyeste forestilling. Den havde han selv kaldt ”Hold da kæft! Lever du endnu?” – og leverede fra scenen en overbevisende bekræftelse.

”Jeg spiller min Simonade på Tersløsegaard til ære for Holberg. Han var jo også både underholdende og satiriker, og jeg kan fortælle, at jeg som fire-årig lærte mig at læse ved at låne min storebrors Holberg komedier, så der er virkelig en kontakt mellem Holberg og mig”, siger Simon Rosenbaum.

Simon Rosenbaum er en ener. Hans karriere og livsforløb har været begivenhedsrigt og vidtfavnende. Det var i 1952, han slog han igennem som entertainer, og siden har han stået bag et utal af cabareter, shows, revyer og teaterforestillinger. I 1970’erne var han både leder af Helsingør Revyen og af sommerrevyen i Tivoli Friheden i Aarhus, sideløbende med at han skrev, komponerede og instruerede andre revyer og samtidig sad bag klaveret i flere af dem. På TV medvirkede han bl.a. i ”Livsens ondskab”. I 1999 blev han hædret med Dirch-statuetten som “Årets Revyforfatter” og i 2008 fik han Revykunstnernes Ærespris. Han var indtil forrige år formand for Solistforbundet.

Reservation til forestillingen kan ske på tlf. 7446 6770 eller post@tersloesegaard.dk. Entré: 65.