soroe-klosterkirkeSorø Klosterkirke byder på nogle ekstraordinære arrangementer sommeren igennem. Husk der er mulighed for at bestille kirkebil til alle gudstjenester for sognets beboere. Egenbetaling 10,-  kr. hver vej til og fra hjemmet. Bestilling af kirkebil til højmesser senest fredag kl. 16.00 direkte hos Taxa Sorø, tlf. 70 23 09 18.

Højmesse og kirkekaffe

Tidspunkt: 31. maj kl. 10:00
Beskrivelse: Kristian Østergaard styrer denne højmesse trinitatis søndag. Menighedsrådet er vært og byder på kaffe med lidt spiseligt til. Arrangementet foregår i Nordre Korsarm umiddelbart efter højmessen. Alle er velkomne!

Koncert med Chorus Soranus

Tidspunkt: 31. maj kl. 19:30
Beskrivelse: Læs mere her. 

Børne- og familiegudstjeneste

Tidspunkt: 10. juni kl. 17:00
Beskrivelse: Den treenige Gud – hvem er han? Papegøjen Tulle og Rasmus Præst får denne gang besøg af 2 musikere: Fløjtenisten Kåre Lind, som både kan spille og male billeder, og Jesper Johansen, som spiller kontrabas. De vil hjælpe os med at fortælle historien om Den treenige Gud. Gudstjenesten fungerer som afslutning på dagplejebørnenes børnekirke, men alle børn og voksne er meget velkomne, og der vil være indhold til refleksion for alle aldre. Organist Merethe Køhl Hansen medvirker. Efter gudstjenesten bydes på en lille snack i Nordre Korsarm.

Sommerkoncert

Tidspunkt: 16. juni kl. 19:00
Beskrivelse: Sorø Klosterkirkes Drengekor afslutter forårssæsonen med en sommerkoncert, hvor koret synger danske sange og motetter, som de har arbejdet med her i den seneste tid. Der vil naturligvis være sange af komponisten Carl Nielsen på programmet til markering af 150-året for Carl Nielsens fødsel. Pianist Ole Worm sidder ved tangenterne, og organist Merethe Køhl Hansen dirigerer. Fri entré.

Koncert med Chorus Soranus

Tidspunkt: 21. juni kl. 20:00
Beskrivelse: Det er efterhånden blevet en tradition, at Chorus Soranus synger en stemningsfuld koncert på en forårs- eller sommeraften. Denne koncert byder på musik af Hassler, Palestrina, Gade, Bruckner, Brahms m.fl. Programmet består desuden af fællessalmer og orgelmusik. Dirigent: Svend Lyngberg-Larsen. Fri entré.