Café Tre Konger kører i maj en sæsonrelateret menu. På menuen kan du vælge mellem 2 slags forretter, 2 hovedretter og 2 desserter.

Månedens menu:
Laskeroulade m/ tangsalat og guacamole
Cremet suppe af søde kartofler med kokos og chili

Stegt multe på bund af pasta med tomatsauce, tigerrejer og friske spinatblade
Braiseret svinekæber m/ pastinakcreme, rabarbercrudités, kalveglace og rabarbergele

Hjemmelavet vandbakkelse m/ havtornis, varm nutellasauce og hakkede hasselnødder
Chokoladetærte m/ nøddebund, smeltet vaniljeis og frysetørret jordbær

Maj måned er multe måned, og Marie Isabel Skov Rasmussen prøvede netop denne multeret og udtalte sig således: “Multen ligger fint og svæver på den brede smagfulde pasta, som er tilberedt fint – ikke for blød – ikke for hård. Tomatcremen er lækker, let sødlig med god smag af basilikum”.

Café Tre Konger kører måneden ud denne sommerlige menu, så du kan stadig nå at smage.

11100970_618095004959261_1251053374_n

/KB