Stenlille Idrætsforenings Gymnastikafdeling glæder sig til for 7. gang at afholde Second Hand Tøjbazar i Stenlille Hallen lørdag den 18. april 2015 i tidsrummet kl. 10.00 – 14.00. Arrangørerne skriver:

stenlille-tøjbazarAlle stande på Bazaren er endnu en gang solgt på ganske kort tid, og arrangørerne er stolte over og glade for, at interessen fortsat er så stor. Det betyder desværre samtidig, at vi også denne gang har måttet skuffe nogle, der gerne ville have haft en stand, men vi håber, at både de og mange andre kigger forbi på selve dagen, hvor hallen vil bugne af Second Hand tøj til både voksne og børn, tasker, sko, smykker, legetøj, babytilbehør mv.

Kriteriet for alle standholdere er, at de varer, som medbringes, skal være i god stand, så kom glad og gør dig en masse super fine fund! Hvis der er gang i salget på standene frem til kl. 14.00, så udvides åbningstiden til ca. kl. 15.00.

Som der tidligere har været skrevet om i medierne, så har Stenlille Tøjbazar både ifm. de senest afholdte og denne Tøjbazar haft den store udfordring, at selvom arrangementet er placeret i Gymnastikafdelingens regi under Stenlille IF, så er man blevet mødt med et fortsat krav om betaling af leje for hallen af Sorø Kommune. Så for at kunne dække den uforudsete udgift har man fra arrangørsiden desværre fra og med seneste bazar i oktober set sig nødsaget til at hæve standprisen og forsøge sig med en entrépris på kr. 10,- o. 18 år.

Det er dog håbet, at det heller ikke denne gang vil kunne mærkes på antallet af besøgende, men at der igen bakkes op om et lokalt arrangement som dette. I efteråret løb det kun lige godt og vel rundt, så tiden må vise, om Stenlille Tøjbazar har råd til at fortsætte…

Der er gratis parkering, og herudover vil cafeteriet holde åbent, så der er lidt at styrke sig på, hvis man får brug for en lille pause.

Arrangørerne håber, at det glade budskab om afholdelse af endnu en Stenlille Tøjbazar vil brede sig, og at rigtig mange vil hanke op i familien, veninder og venner og tilbringe nogle hyggelige timer i Stenlille Hallen og gøre en masse gode fund.