Dit Sorø er byportalen, der samler alt, hvad der sker i Sorø. Her finder borgere, tilflyttere og turister bl.a. byens bedste aktivitetskalender. Desuden bringes foto- og videoreportager fra små og store begivenheder samt interview med borgere, foreningsmennesker, erhvervsdrivende og andre lokale ildsjæle.

Det er også her borgere finder information om butiksliv og erhvervsliv – folk vil nemlig gerne handle lokalt.

Dit Sorø blev etableret i 2010, og siden er læsertallet vokset markant. I dag er der ca. 17.000 besøg om måneden, over 3.000 brugere af Facebook-siden og knap 1.000 modtagere af det ugentlige nyhedsbrev.

Byportalen er 100% privatejet og -drevet. Elever på Sorø Akademi hjælper med at skabe portalens indhold i takt med alle de foreninger og kulturinstitutioner, der sender oplysninger om arrangementer til kalenderen.

Det kan alt sammen lade sig gøre, fordi erhvervsdrivende i byen støtter byportalen med et partnerskab for 1900 kr. + moms om året. Du finder ikke en billigere måde effektivt at markedsføre din virksomhed lokalt.

Vil du være med, kan du skrive en mail til redaktion@dit-soroe.dk. Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 27 20 19 27.