Onsdag den 28. januar holder Sorø Erhverv i samarbejde med Eksportrådet, Sjællands Erhvervsfremme og Væksthus Sjælland seminar om eksport til nabolandene. Og rekordmange lokale virksomheder har i år valgt at gribe chancen for at blive klogere på eksportmulighederne lige uden for landets grænser.

Over 70 virksomhedsledere har tilmeldt sig seminaret – over dobbelt så mange som sidste år.

Erhvervschef Niels-Henrik Glisbjerg siger:

– Det glæder mig, at så mange lokale virksomheder begynder at tænke ud over landets grænser. Der ligger masser af muligheder på nærmarkederne, og på seminaret bliver der god inspiration til, hvordan man kommer i gang.

På seminaret kan man høre om markedsmulighederne i Sverige, Norge, Finland og Island, og man kan høre om messefremstød og andre måder at skabe kontakt til potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Endelig bliver der mulighed for at speed-date med handelscheferne fra Danmarks ambassader i de fire lande og med repræsentanter for Væksthus Sjælland og Sorø Erhverv.

Eksportseminaret finder sted på Gefion, Fulbyvej 15, 4180 Sorø på onsdag den 28. januar. Tilmelding til erhverv@soroe.dk.

flag