Der sker en masse nyt i Ladefogedvision, og Anja tilbyder nu både de efterspurgte 8 ugers Mindfulness programmer, fortsætterhold, selvhjælpsgruppe, Mindfulness-indsigt og vægttabs forløb og som noget helt nyt Mindfulness og Yoga til børn samt selvfølgelig Psykoterapi både individuel og til par.

Anja Ladefoged
Anja Ladefoged

Anja Ladefoged har i de sidste tre år undervist i Mindfulness i mere end 400 timer og holdt workshops og foredrag. Det har bragt hende i kommuner, foreninger, fængsler, lægehuse og TV2.

“Det giver så meget mening at formidle noget som gør en forskel. Der kommer mennesker på mine hold med alt lige fra stress, tristhed, uro, tankemylder, søvnløshed og smerter. Kursister som har en forestilling om, at Mindfulness vil være et godt redskab i deres hverdag. Når jeg afslutter et forløb og hører hvad den enkelte tager med sig, hvilken betydning det har gjort i deres liv, i relation til deres familier og på deres arbejdsplads, samt ikke mindst dem selv – bliver jeg rørt. Det påminder mig om hvor vigtigt det er for vores sundhed og trivsel, at vi stopper op og slukker for automatpiloten. Sundhedsstyrelsen overvejer at Mindfulness skal være den 4.sundhedsfaktor udover anbefalinger om kost, motion og søvn, det vil give god mening”, siger Anja.

I den kommende sæson vil Ladefogedvision tilbyde følgende:

-8 ugers Mindfulness forløb, opstart tirsdag d. 20.1 kl. 19-21. Prisen er 1995 kr. Ved tilmelding inden d. 31.12. Rabat på 250 kr. Der gennemgås teori og praktiseres Mindfulness øvelser udfra Jon Kabat Zinns evidensbaserede programmer.

-Mindfulness fortsætterhold, vi mødes 6 gange, første gang onsdag d. 4.2 kl. 19-21. Prisen er her 1500 kr. Vi bygger videre med integration af Mindfulness og andre øvelser samt mere yoga introduceres.

-Mindfulness, indsigt og vægttab. Hvornår har du sidst tænkt kærligt om din krop? Der kæmpes igennem den ene kur efter den anden og nogle gange ryger der nogle kilo, for blot at vende tilbage igen. Vi spiser ofte med vores følelser. Når vi tænker negativt om vores krop, hvordan kan vi så tage vare på kroppen, på os selv, hvis vi ikke kan lide det som er? I dette forløb vil vi skabe en bevidsthed om os selv, som gør at vi kan skabe forandringer både i det indre, men også i det ydre. Vi skal lære hvordan Mindfulness kan bruges som et redskab til, at forandre vores vaner og mønstre. Vi vil bruge elementer fra Yogaen samt naturen i Sorø til at bevæge os i. Du kan være med også selvom du har ondt i knæene eller ryggen. Vi vil genfinde vores indre kraft og styrke til, at tage vare på os selv og være medskabende i forandringer, som har en både fysisk og psykisk effekt. Vi mødes 8 gange, fredage kl.13.30-15.30 og første gang er d. 23.1. Prisen er 1995 og med 250 kr. i rabat ved tilmelding inden d.31.12.

– Hjælp til selvhjælpsgruppe. Mødes 6 gange hvor Anja er facilitator, laver oplæg, processer i gruppen og hvor der er plads til at dele sorger, bekymringer og hvad man ellers har på hjertet i et rummende og hjertelig rum. Jeg håber at gruppen efterfølgende selv vil kunne mødes og støtte hinanden. Prisen er 1600 kr. for 6 gange og der er plads til maks. 6 personer. Vi starter tirsdag d. 19.1 kl. 16-18.

– Børneyoga og Mindfulness. Det er med stor fornøjelse, at jeg nu kan tilbyde Mindfulness og Yoga til børn. Der vil blive oprettet et hold for børn i alderen 6-8 år. Hvor fokus er på nærvær, leg, yoga og Mindfulness kort sagt – at skabe et pusterum. Der vil være plads til ca. 10 børn på holdet. Vi mødes 8 gange og prisen er 650 kr.

-Forældre/barn Mindfulness og yogahold. Hvor man sammen kan koble fra, hengive sig til ikke at skulle noget eller præstere, men slippe og åbne op for et kreativt og nærværende samvær med sit barn. En pause i hverdagens pulserende liv, med udgangspunkt i Mindfulness og Yogaens verdener. Alderen på børnene er mellem 5-7 år (plus-minus). Der vil være plads til ca. 5-6 par. Vi mødes 8 gange og prisen for begge er 1000 kr.

Hvis du og dit barn er interesseret i at vide mere, kan du ringe til Anja. Også vedr. tid og sted, som er ved at falde på plads.

– Mindfulness CD til børn og Unge er lige på trapperne. Den forventes at udkomme i februar. Hvis du bestiller inden 31.12 får du den til en særpris på 100 kr. plus 30 kr. i porto. Eller hvis det er i Sorø, leveres direkte til postkasse. Pris efter 1.1. er 149 kr. plus porto. Den kan bestilles og betales på mobilepay 22518199, samt send sms med navn og telefonnummer, og mangler du mandelgaven anbefales CDen ”Mindfulness – enkelt og effektivt”, som bestilles på samme måde, dog 149 kr.

-Psykoterapi i Sorø. Det første halve år af 2015 til 600 kr. pr. session og parterapi til 800 kr. for 1½ time. Anja er i gang med en 2 årig efteruddannelse i psykoterapi i familie og systemisk opstillingsarbejde, og den metode bliver allerede flittigt brugt til støtte, indsigt og forandring for klienterne.

Du kan læse mere på Ladefogedvision.dk. Ring til Anja på 22518199 eller send en mail på anja@ladefogedvision.dk