Er du helt pjattet med gys? Og har du lyst til en spooky oplevelse? Så må du for alt i verden ikke gå glip af Halloween på Sorø Museum fredag den 31. oktober. Dørene åbner kl. 17 op for en tur rundt på museet lidt ud over det sædvanlige. ”Hele aktiviteten foregår nemlig i mørke, så husk en lommelygte”, lyder det fra museets hemmelighedsfulde personale, som i skrivende stund er i fuld gang med at give vægge og vinduer et uhyggeligt look. Intet er sikkert, men du er garanteret et godt gys og lidt af en forskrækkelse, når du møder det spøgelse som fredag aften hjemsøger det gamle museum.bøh

Halloween på Sorø Museum er ikke for sarte sjæle, men har du nerver af stål og mod på lidt uhygge, er dette tilbud lige noget for dig. Denne aften vil du have rig mulighed for at gå på gyser-opdagelse i de mørke lokaler, men vær forsigtig og pas på heksen, som også lusker rundt i mørket.

Derudover kan du opleve uhyggelige huller i væggene, hvor ingen ved hvad der gemmer sig på den anden side. Her kan selv de modigste sjæle forvente sig en skræmmende overraskelse, hvis de vover at stikke hånden ind.

Glæd dig til en nat på Sorø Museum, der fra gulv til loft er pyntet med græskar, flagermus og spøgelser.

Arrangementet er gratis og slutter kl. 22.

/FMF