Det er snart tid til den årlige Arkivernes Dag i Sorø. Lørdag den 8. november åbner Sorø Biblioteks egen lokalhistoriske ekspert Per Damsbo Andersen op for de spændende og uvurderlige lokalhistoriske arkiver. Er du historisk interesseret? Eller brænder du inde med spørgsmål til din omegn eller slægt? Så er dette tilbud lige noget for dig.bib

Arkivernes dag er en landsdækkende begivenhed, hvor landets lokalhistoriske arkiver inviterer indenfor til foredrag, præsentationer og uddybende svar på spørgsmål om historiens effekt på vores lokalsamfund og omegn.

Arkivernes dag i Sorø bestyres til daglig af lokalhistorisk ekspert og arkivar Per Damsbo Andersen som med hjælp fra frivillige driver og varetager arkivet. Her finder du vigtige skrifter, uvurderlige dokumenter og billeder som i tidens løb er indsamlet eller doneret til Sorø bibliotek.

Arrangementet foregår ved Sorø Bibliotek, Storgade 7 i tidsrummet 10-14. Udover spændende lokalhistorisk indsigt og viden, vil du have mulighed for at få en kop kaffe.

Det er ganske gratis, så glæd dig til en dag i den lokalhistoriske ånd til Arkivernes Dag på Sorø bibliotek.

/FMF