Trods den varme sommer har der været fuld aktivitet i Sorø BMX hele tiden. Både store og små har knoklet rundt i varmen. Nogle for at forberede sig til EM og NM, andre for at prøve kræfter med de nye Strider® cykler for børn op til fem år.

Mange kom forbi banen de første dage af sommerferien, hvor klubben holdt sommerferieaktiviteter for børnene i kommunen. Omkring 100 fik på tre dage prøvet kræfter med BMXen.

For de garvede kørere stod den på hård træning, så de kunne vise sig fra deres hurtigste side under EM i Roskilde i juli måned. Selvom det ikke blev til nogle medaljer for Sorøs 17 kørere, var det en kæmpe oplevelse at deltage i så stor en begivenhed på dansk grund. I slutningen af sommeren deltog omkring 20 af klubbens medlemmer i NM i Varde. Her blev det til flere flotte placeringer – f.eks. blev Lasse Larsen nummer to i rækken for drenge 12 år. Caroline Hindmo blev Nordisk Mester i klassen Elite Women.

Ved EM blev klubben inspireret til at lave nye aktiviteter for de mindste, der endnu ikke kan cykle på en rigtig cykel. Klubben indkøbte Strider® cykler (løbecykler) og afholdt en event hvor de største børn fra børnehaven Villa Villakulla fik lov til prøve kræfter. Klubben har givet træningstid for Strider® cyklerne, hvor der er træning hver torsdag fra kl. 16.30 til 17.30.

Alle børnehaver i kommunen bliver desuden inviteret til at prøve klubbens små Stridere®. Klubben tilbyder at komme ud til børnehaverne og stille en bane op – så alle har mulighed for at prøve det.

Torben Ugleholdt, formand Sorø BMX:
”I Sorø BMX klub har vi plads til både bredde- og elitekørere, og det sociale klubliv er i højsædet. En typisk træningsdag involverer alle klubbens medlemmer og deres forældre. Men der har manglet lidt for de små søskende, som endnu ikke kan træde i pedalerne. Derfor har vi også taget initiativet med Strider® cyklerne for de små.”

Følg med på Facebook.

 

Lasse Larsen tog en flot 2. plads ved NM i Varde den 2. august
Lasse Larsen tog en flot 2. plads ved NM i Varde den 2. august
Det første strider arrangement i Sorø BMX var en stor succes. Alle børn op til 5 år får nu mulighed for at prøve  de små Strider® cykler.
Det første strider arrangement i Sorø BMX var en stor succes. Alle børn op til 5 år får nu mulighed for at prøve
de små Strider® cykler.