Ebbe Jørgensen fra Lions Club Sorø fortæller nedenfor om hovedattraktionerne på det kommende Lions Marked (det er fredag den 1. og lørdag den 2. august 2014). Se programmet her.

Lions Marked har vanen tro mange aktiviteter for børn. I år underholder Cirkus Lottrup med ethjulet cykel og kæmpeballon – den er så stor, at han selv kan være i den. Desuden videreføres den gamle tradition med pandekagespisning for børn.

Arrangørerne havde en overgang skumle planer om at droppe røgteltet, hvor børn skal finde slikposer. Man skal jo også følge med tiden. Men efter utallige opfordringer blev traditionen genoptaget til glæde for de ca. 100 børn, der hvert år deltager. Aktiviteten afhænger af, at der ikke er brand i byen, for så er brandbilen jo travlt beskæftiget andetsteds.

Lions får en del indtægter fra ølsalget mv. De går ubeskåret til lokale velgørende formål. Blandt modtagerne gennem tiden har været Team Rynkeby, Børnecancerfonden, astmaramte børn på Holbæk Sygehus samt unge mennesker, der vil møde andre Lions-unge i udlandet. Ebbe Jørgensen vurderer, at 90% af overskuddet går til værdigt trængende i de byer, der er afgrænset af Sorø Kommune.

Så tag ind til Storgade 1. og 2. august og deltag i løjerne.