Sorø Sundhedscenter holder åbent hus den 20. november 2012. Det bliver en dag med fokus på høj livskvalitet og et aktivt liv på trods af sygdom og skavanker.

Er man kendt med lungesygdommen KOL, en hjertesygdom, type 2-diabetes, gigt, kræft eller en helt anden form for kronisk sygdom, kan man komme forbi og få en snak og inspiration til, hvordan man kan leve et bedre liv med sygdommen. Sundhedskonsulenter, sygeplejersker, fysioterapeuter og forebyggende medarbejdere vil på dagen stå klar til at fortælle om kommunens kursustilbud og aktiviteter.

Har man ikke en kronisk sygdom, men overvejer måske et rygestop, vægttab eller hjælp til at tackle smerter, så er det også værd at kigge forbi på dagen.

Test på dagen
Man kan på dagen få målt fedtprocent, blodsukker, blodtryk og er man ryger eller eksryger, kan man få testet sin lungefunktion. Overvejer man at få noget mere aktivitet ind i sin hverdag, kan man få testet sin balance eller få lavet en konditest og få råd og vejledning til, hvad man selv kan gøre for at forbedre ens kondition og styrke balancen.

Tid og sted
Der er åbent hus tirsdag den 20. november kl. 14-17, Fægangen 1, 4180 Sorø. Sorø Sundhedscenter vil i løbet af eftermiddagen servere gratis te/kaffe med frugt og chokolade.

Balancetest