PRESSEMEDDELELSE

Sorø-roeren Christian Mølvig har fuld fart på i otterprojektet!
Sorøs erfarne og meget vindende seniorroer Christian Mølvig fortæller, at det går godt på otterprojektet i Danmarks Ro Center. Mandskabet har gennem den sidste måned suppleret vinterens træning i ergometer med træning på vandet de sidste i weekender. Christian Mølvig har vinteren igennem trænet med klubkammerater i Sorø Roklub kun afbrudt fællestræninger og test i DRC i Bagsværd.

I sidste weekend var der fuld fart på otteren på Odense Kanal, hvor roerne under ledelse af træner Johnny Bo roede 80 km. Christian Mølvig fortæller videre, at det er en stor udfordring at træne på et så blandet hold: roere fra forskellige klubber og med meget forskellige kulturer, robaggrund og måder at træne på.

Lige nu og her forventes det, at der kommer mere form over træningen på vandet i den kommende uges træningslejr i Portugal, hvor der er planlagt 17 træningspas a 20 – 25 km. Rotræningen på denne træningslejr skal sammen med vinterens test af roerne danne grundlag for udtagelse af det endelige otterhold, som hen over sæsonen skal ro bl.a. ved Copenhagen Open i maj samt World Cup rundt i Europa. Lige nu og her er der hård kamp mellem 11 roere om de 8 pladser på let-vægtsotteren. Ud af bruttotruppen skal der formentlig også hentes 2 reserver til ”gulfirer-holdet”.