PRESSEMEDDELELSE

Christina Maria Hansen bestod svendeprøven som guldsmed og er færdigudlært den 30. november 2010. Derfor afholder Guldsmeden i Sorø reception fredag den 26. november 2010 kl. 12 til 17.

“Der bliver serveret lidt godt til ganen, og jeg håber, at alle vores kunder, venner og familie har lyst til at komme forbi og fejre Christina”, siger Randi Christiansen.

Randi er stolt over at have uddannet sin første guldsmed. “Christina kom til mig på baggrund af en anbefaling fra en af mine gode kunder. I dag laver Christina reparationer af de fineste smykker og er meget detaljeorienteret.”

“Hendes svendestykke er en klassisk guldsmedering. Den såkaldte ‘Svampering’. Ud fra et håndværksmæssigt synspunkt er den meget svær at fremstille. Den kræver viden om lodningsteknik og filearbejde med stor præcision. Christina bestod svendeprøven med glans og blev nummer to i klassen. Jeg er meget glad på Christinas vegne, og er mindst lige så stolt over, at kunne overbringe et sjældent håndværk”, siger Randi smilende og tilføjer: “Jeg kan nu kalde mig selv mestersvend”.

Christina Hansen
Svamperingen